Draag zorg voor elkaar #warme gemeente

  • 30 november 2020

Lichtervelde, zorgzame gemeente!

Kerst 2020 wordt anders dan anders. Maar ook al mogen we niet bij elkaar op bezoek; we kunnen wel verbondenheid creëren. Dit hoeft niet veel te zijn: een (zelfgemaakte) kerstkaart, een brief, een tekening, een telefoontje, ... Verras jij ook iemand in je buurt? Een goede vriend(in) of een alleenstaande buur,...

 

Helaas heeft niet iedereen een uitgebreid sociaal netwerk. Nu onze activiteiten niet doorgaan en ook het sociaal restaurant verder gesloten blijft zien we veel eenzaamheid in de thuiszorg.  Zorg jij ook mee voor onverwachte post en een glimlach op het gezicht van onze Lichterveldse senioren?

Doe dan zeker ook mee met onze Kerstpostactie. Kruip vlug in je pen of laat je van je creatieve kant zien. Kaarten, brieven, tekeningen, knutselwerkjes,... kunnen bezorgd worden aan de balie van De Ploeg (Statiestraat 80). Wij zorgen dat deze goed terechtkomen. Heb je geen inspiratie? Wij zorgden voor een aantal voorbeeldkaarten; verkrijgbaar aan onze balie of op de website www.sociaalhuislichtervelde.be.

 

Ken je iemand die hulp nodig heeft? Geef ons een seintje. (051 708470 - els.denolf@ocmwlichtervelde.be)

 

Iedereen zorgzaam :-) postbus